De ce se lucrează „cu încetinitorul” pe DN 73? Modernizarea DN 73, care trece prin zona turistică Râşnov-Bran-Moieciu, un cosmar

0
38

Reprezentanţii CNAIR şi ai constructorii, chemaţi la apel de prefect, să dea explicaţii braşovenilor despre „istoricul” coşmar al şoferilor.

Conducerea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov şi constructorul , Asocierea Azvi SA – Straco Grup SRL – Piomar Development – Tractebel, au prezentat, într-o conferinţă de presă, stadiul lucrărilor de modernizare a segmentului din judeţul Braşov al DN 73, după ce şoferii au reclamat de nenumărate ori modul în care evoluează lucrările.

De altfel, la conferinţă a participat şi prefectul Braşovului, Marian Rasaliu, care a precizat că toată „toată lumea a fost deranjată în cursul verii de lucrările efectuate pe acest sector de drum. M-ar bucura dacă firma care realizează lucrările ar face astfel încât lucrările să fie executate în termen”.

Proiectul de modernizare a DN 73 (Piteşti – Braşov) este derulat de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), iar sucursala din Braşov monitorizează efectuarea lucrărilor şi raportează săptămânal derularea acestora la Bucureşti. Potrivit datelor disponibile pe site-ul CNAIR, în luna august, artera, cu o lungime totală de 103,25 km, era modernizată în proporţie de 28%, iar potrivit aceleiaşi surse, ar trebui să fie gata în 31 decembrie 2018, după ce, de-a lungul anilor, au fost anunţate mai multe termene limită.

mai mult la  http://www.bzb.ro/stire/de-ce-se-lucreaza-cu-incetinitorulpe-dn-73-a116054

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns