Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Râşnov, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat un incident rutier soldat cu pagube materiale, în această dimineaţă, pe DJ 103A, între Braşov şi Tărlungeni, după care a părăsit locul.

Spre ghinionul său, poliţiştii i-au dat repede de urmă şi au stabilit că şofa băut, fără ca măcar să deţină permis de conducere.

„Un conducător auto în vârstă de 22 de ani, din oraşul Râşnov, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul care circula în faţa sa şi a intrat în coliziune faţă – spate cu acesta. Din impact, autoturismul a fost proiectat în alt autovehicul, după care a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit într-un gard din beton aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Când a fost depistat de poliţişti, tânărul avea 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar poliţiştii au constatat că nu are permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

mai mult la :  www.mytex.ro

Lasă un răspuns